Tilbud

1624 Restaurant & Bar – superpopulær på rekordtid

På rekordtid har 1624 Restaurant & Bar blitt et superpopulært spisested, ikke minst blant Kongsbergfolk - akkurat som hotelldirektør Dana Ali og hans stab hadde håpet på. - Vi har stor pågang, og får enormt mange hyggelige tilbakemeldinger fra gjestene, forteller Dana.

Og det er kanskje ikke så rart! For med sin fantastiske plassering i toppetasjen av det nye Clarion Collection-hotellet i Kongsberg, kan 1624 Restaurant & Bar unektelig by på en unik utsikt fra den helårsåpne uteserveringen.

Nytt og spennende for Kongsberg-folk
– Da vi planla 1624 Restaurant & Bar helt på toppen av det nye hotellet, var det ikke minst med tanke på å skape et nytt og spennende spisetilbud for lokalbefolkningen i Kongsberg. Hotellgjestene er selvsagt også hjertelig velkomne, men siden åpningen av hotellet har 70-80% av restaurantgjestene, som forventet, vært lokale innbyggere.

Populært: Uteserveringen på 1624 Restaurant & Bar er kanskje ikke det verste stedet du kan innta en bedre lunsj i sommermånedene, mener hotelldirektør Dana Ali.

Stor pågang
Helt siden åpningen, har 1624 Restaurant & Bar hatt stor pågang.

– Når vi f.eks. har opp imot hundre gjester på en vanlig mandag, som absolutt ikke er en typisk restaurantdag, så er det veldig gøy. Selvfølgelig handler det nok akkurat nå litt om nyhetens interesse, men det er likevel imponerende. Vi skal uansett gjøre alt vi kan for å fortsette den fine utviklingen.

Les også om 1624’s italienske «Pizzaprofessor» Ermanno Furlanis

Imponerte bryllupsgjester
1624 Restaurant & Bar har fått veldig mange gode tilbakemeldinger, både på maten og servicen. Nylig var det noen som leide hele restauranten til et bryllup med over 100 gjester, forteller Dana.

– Vi fikk supre tilbakemeldinger. De var rett og slett imponert over nivået – og det er jo ikke så verst for en restaurant som tross alt ikke har vært åpen i mer en et par måneder. Når du starter opp et helt nytt restaurantkonsept fra scratch, må du alltid regne med noen innkjøringsproblemer. Vi har selvsagt også hatt våre utfordringer, men de har vært minimale, og de gode tilbakemeldingene kan tyde på at vi har taklet dem til «bestått», mener Dana.

Her kan du bestille bord på 1624 Restaurant & Bar

Trøkk i lunsjen
1624 Restaurant & Bar har lunsjservering hver dag fra mandag til lørdag fra kl. 11.30 til 15.00. – Naturlig nok er det i helgene vi har mest trøkk i lunsjen, men foreløpig er det faktisk sånn at det kan være litt vanskelig å få bord både onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Heldigvis har vi gjort det enkelt å bestille bord på vår nettside.

Sjekk menyen!

Buon appetito: Du vet ikke hvordan en god pizza skal smake før du har smakt 1624’s pizzasjef Ermanno Furlani sin!

Den unike uterestauranten
Med pergola og glassvegger, kan 1624 Restaurant & Bar tilby servering på takterassen 1624 Terrace hele året. Å spise der gir deg en helt annen følelse enn å sitte inne. Gjestene sier de føler at de ikke er i Kongsberg, men i utlandet på en måte, smiler Dana.

God lunsj! Lunsjgjestene har strømmet til siden 1624 Restaurant & Bar åpnet i april.


– Opprinnelig var ikke dette med i prosjektet. Det var en betydelig investering, men uteserveringen gjør at vi har 60 plasser ekstra året rundt. Og når vi ser hvor populær restauranten allerede har blitt, tror jeg vi skal tjene investeringen inn ganske raskt, avslutter Dana Ali.