En unik mat- og drikkeopplevelse inspirert av ærligheten i det Italienske kjøkken!

Se sesongens meny.
Med vår nære relasjon til lokale produsenter skal vi gi deg matopplevelser som pirrer sansene og inspirerer til den gode samtalen rundt bordet.

1624's fantastiske takrestaurant

Velkommen ut!

1624 Restaurant & Bar har på rekordtid blitt et superpopulært spisested - ikke minst på grunn av den fantastiske takterassen. Med fantastisk plassering helt på toppen av det nye flotte Clarion Collection-hotellet i Kongsberg, kan 1624 Bar & Restaurant by på en unik utsikt fra den helårsåpne uteserveringen. Takket være pergola og glassvegger, kan du - bokstavelig talt - spise ute hele året!
Vår matfilosofi

Gjennom kjærlighet og respekt for historie, tradisjoner og gode råvarer, skal vi gi våre gjester en mat- og drikkeopplevelse som inspirerer til de gode samtalene rundt bordet. Vår meny er inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, og vi lager kanskje landets mest genuint ekte italienske pizzaer. Så blir de da også tryllet frem av ekte italienske pizzakokker!

DE BESTE RÅVARER

Vi skal benytte oss av naturlige råvarer fra den lokale faunaen med minst mulig miljømessig fotavtrykk.

GAVEKORT

En god matopplevelse er hyggelig å gi og hyggelig å få. Våre gavekort er den perfekte gaven til personen som har alt, og kan brukes på flere av våre restauranter.