En unik mat- og drikkeopplevelse
inspirert av ærligheten i det Italienske
kjøkken!

Se sesongens meny.
Med vår nære relasjon til lokale produsenter, og inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, skal vi gi deg mat og drikke som berører ganen, og pirrer sansene.

1624's fantastiske takrestaurant

Velkommen ut!

1624 Restaurant & Bar har på rekordtid blitt et superpopulært spisested - ikke minst på grunn av den fantastiske takterassen. Med fantastisk plassering helt på toppen av det nye flotte Clarion Collection-hotellet i Kongsberg, kan 1624 Bar & Restaurant by på en unik utsikt fra den helårsåpne uteserveringen. Takket være pergola og glassvegger, kan du - bokstavelig talt - spise ute hele året!
Vår matfilosofi

Gjennom kjærlighet og respekt for historie, tradisjoner og gode råvarer

Vår ambisjon er å alltid gi våre gjester en mat- og drikkeopplevelse som inspirerer til de gode samtalene rundt bordet. Vår meny er inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, og vi lager kanskje landets mest genuint ekte italienske pizzaer. Så blir de da også tryllet frem av ekte italienske pizzakokker!
GAVEKORT

En god matopplevelse er hyggelig å gi og hyggelig å få. Våre gavekort er den perfekte gaven til personen som har alt, og kan brukes på flere av våre restauranter.