En unik mat- og drikkeopplevelse
inspirert av ærligheten i det Italienske
kjøkken!

Se sesongens meny.
Med vår nære relasjon til lokale produsenter, og inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, skal vi gi deg mat og drikke som berører ganen, og pirrer sansene.

1624's fantastiske takrestaurant

Velkommen ut!

1624 Restaurant & Bar har på rekordtid blitt et superpopulært spisested - ikke minst på grunn av den fantastiske takterassen. Med fantastisk plassering helt på toppen av det nye flotte Clarion Collection-hotellet i Kongsberg, kan 1624 Bar & Restaurant by på en unik utsikt fra den helårsåpne uteserveringen. Takket være pergola og glassvegger, kan du - bokstavelig talt - spise ute hele året!
Vår matfilosofi

Gjennom kjærlighet og respekt for historie, tradisjoner og gode råvarer

Vår ambisjon er å alltid gi våre gjester en mat- og drikkeopplevelse som inspirerer til de gode samtalene rundt bordet. Vår meny er inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, og vi lager kanskje landets mest genuint ekte italienske pizzaer. Så blir de da også tryllet frem av ekte italienske pizzakokker!
GAVEKORT

En god matopplevelse er hyggelig å gi og hyggelig å få. Våre gavekort er den perfekte gaven til personen som har alt, og kan brukes på flere av våre restauranter.

17. mai på 1624

17. mai på 1624

Feire Norges nasjonaldag på 1624 med en nydelig 17. mai frokost og ala carte mens du nyter den fantastiske utsikten over Kongsberg.
  • 17. mai frokost på 1624`s tak terrasse- fra kl. 07.30 til 10.00 Start dagen med stil! Vi inviterer deg til vår herlige 17.mai frokostbuffet på tak terrassen. Nyt den sammen med de du er glad i og gjør dere klare for dagens festligheter og feiring.
  • Voksen: 295,-
  • Barn opptil 13 år: 150,-
  • Barn under 3 år: gratis
 
  • 17.mai ala carte - fra kl.12.00 - 20.00
Fra kl. 12.00 til 20.00 serverer vi ala carte. La deg friste av et utvalg av deilige retter på menyen som passer for hele familien. Book bord nå for å sikre deg plass på nasjonaldagen! Begrenset med antall plasser.