En unik mat- og drikkeopplevelse
inspirert av ærligheten i det Italienske
kjøkken!

Se sesongens meny.
Med vår nære relasjon til lokale produsenter, og inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, skal vi gi deg mat og drikke som berører ganen, og pirrer sansene.

1624's fantastiske takrestaurant

Velkommen ut!

1624 Restaurant & Bar har på rekordtid blitt et superpopulært spisested - ikke minst på grunn av den fantastiske takterassen. Med fantastisk plassering helt på toppen av det nye flotte Clarion Collection-hotellet i Kongsberg, kan 1624 Bar & Restaurant by på en unik utsikt fra den helårsåpne uteserveringen. Takket være pergola og glassvegger, kan du - bokstavelig talt - spise ute hele året!
Vår matfilosofi

Gjennom kjærlighet og respekt for historie, tradisjoner og gode råvarer

Vår ambisjon er å alltid gi våre gjester en mat- og drikkeopplevelse som inspirerer til de gode samtalene rundt bordet. Vår meny er inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, og vi lager kanskje landets mest genuint ekte italienske pizzaer. Så blir de da også tryllet frem av ekte italienske pizzakokker!
GAVEKORT

En god matopplevelse er hyggelig å gi og hyggelig å få. Våre gavekort er den perfekte gaven til personen som har alt, og kan brukes på flere av våre restauranter.

Julebord på 1624

Book årets julebord hos oss!

Vi sørger for en perfekt ramme for ditt julebord med god stemning, julemat og godt selskap. Enten i eget lokale eller i restauranten. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og for at vi skal skreddesy årets julebord. 32 29 90 70 1624@strawberry.no