Velkommen til 1624 Velvære!

1624 Signature Treatments

Unik behandling for kropp og sjel!

1624 Signature Treatments er unike behandlinger for deg som ønsker å dele en annerledes og særdeles behagelig opplevelse med en person du setter litt ekstra pris på. I disse behandlingene benytter vi blant annet våre helt nye unike behandlingsbenker. Spesialkomponert musikk, påført gjennom lyd av milde akustiske bølger, frigjør stress i kombinasjon med det innovative massasjesystemet som er integrert i benken. Unn deg selv og en du er glad en luksusbehandling som gir selv det travleste sinn dype nivåer av ro og avslapning.
Tannbleking

Få hvite tenner på kun 45 minutter.

GAVEKORT

Gi en opplevelse i gave

Et gavekort fra 1624 Velvære er den perfekte gave til kjæresten, ei god venninne, en mor eller en far - eller begge to! Gavekort får du kjøpt digitalt her eller i resepsjonen på hotellet, og kan brukes på Clarion Collection Hotel Kongsberg, 1624 Velvære og 1624 Restaurant & Bar.
1624 Velvære Shop

Kjøp dine favorittprodukter og forleng den gode følelsen!

Besøk vår 1624 Velvære Shop, kjøp med deg dine favorittprodukter og forleng den gode velværefølelsen.
Mai kampanje

Kroppsbehandling - 25%

Book valgfri kroppsbehandling på 45 eller 75 minutter. Vi gir 25% avslag på ønsket behandling. Nyt en deilig massasje, skrubb eller kroppsinnpakning. Bruk rabattkode "mai tilbud" ved booking for å benytte deg av tilbudet. Kan ikke kombinerers med andre kampanjer, behandlingen må utføres i løpet av måneden. Vi håper å se deg her :)