Aktuelt

Gleder seg til å få folk til å slappe av på 1624

Velværesjef Monica Hansen (41) tar en pause fra støvsuging, utpakking av varer og møblering av de elegante lokalene der 1624 Velvære etter planen skal være klar for åpning 1. august. Og larviksjenta gleder seg til å ønske både hotellgjester og Kongsbergfolk velkommen til et variert og spennende behandlingstilbud i smellvakre og behagelige omgivelser.

For 1624 Velvære skal bli noe litt utenom det vanlige, lover Monica.

Litt utenom vanlig velvære
– Vi skal selvfølgelig tilby de mest kjente basisbehandlingene innen hudpleie, kosmetikk og manikyr som de fleste velværesalonger gjør. Men i tillegg så skal vi også tilby f.eks. tannbleking og PRX-behandling som er en litt aktiv ansiktsbehandling, der du får en mild og ufarlig «syrebehandling» av huden, uten det vi kaller «nedetid». Det betyr at du etter behandlingen slipper å være veldig forsiktig fordi det f.eks. flasser.  

– Men det jeg håper og tror folk kommer til å bli spesielt begeistret for, er våre spesialutviklede «signaturbehandlinger», sier Monica.

TRAVELT: Velværesjef Monica Hansen har nok å henge fingrene i før den planlagte åpningen av 1624 Velvære i august.


1624 Signature Treatments
– Våre signaturbehandlinger er unike behandlinger som er spesialutviklet av oss. Behandlingene er ment for dem som ønsker å dele en annerledes og behagelig opplevelse med en person de setter litt ekstra pris på. Vi har kalt dem «Sjokolade & Champagne», «Sølv & Glitter» og «Timeout». Felles for de to sistnevnte er at de inkluderer behandling på våre unike behandlingsbenker, forteller Monica.

Til åpningen skal 1624 Velvære nemlig ha på plass to Wellnamis spesialbenker fra den tyske spa-, skjønnhets- og velværeeksperten Gharieni.

Unike behandlingsbenker
– På disse spesialbenkene kan jeg garantere at selv det mest stressede og urolige sinn vil falle til ro, forsikrer Monica. – Gjennom spesialkomponert musikk og lyd, påført gjennom milde akustiske bølger, i kombinasjon med det innovative massasjesystemet som er integrert i benken, frigjøres stress og bidrar til dyp ro og avslapning. Benkene kan stilles inn på fire ulike programmer, avhengig av hvilken sinnstilstand du ønsker å oppnå. Navnene på behandlingsprogrammene gir i så måte en klar pekepinn om hva du har i vente: «Stress Relief», «Mindfulness», «PowerNap» og «Bevissthet».

STRESS RELIEF: På spesialbenkene fra den tyske spa-, skjønnhets- og velværeeksperten Gharieni, faller selv det mest stressede sinn til ro, lover velværesjefen.

Velvære med en touch av spa
– Hos oss skal kundene oppleve at de på en måte kan få «litt av alt», sier Monica. – Du skal kunne komme på ett sted der du kan velge om du vil ha en vanlig ansiktsbehandling, tannbleking eller manikyr – og så skal du også kunne velge en av av disse litt mer spennende luksuspakkene som vil gi deg skikkelig velvære med en touch av spa-følelse.

Velvære-shop med stort utvalg
Monica viser vei rundt i lokalene som fremdeles er under utvikling. I tilknytning til resepsjonsområdet, blir det blant annet et stort flott lounge- eller venteområde. – Her skal vi også etablere en egen velvære-shop der kundene kan få kjøpt de fleste av produktene vi bruker i behandlingene.

VELVÆRE SHOP: Mange av produktene Monica og hennes kollegaer skal tilby i Velvære Shop’en, er allerede på plass i lagerhyllene.

Like mye for Kongsbergfolk som hotellgjester
Vi håper selvfølgelig at alle hotellets gjester benytter seg av 1624 Velvære, men minst like velkomne er lokale innbyggere.  

– Avdelingen drives separat fra hotellet som en selvstendig enhet, slik at det skal føles like naturlig å besøke oss, enten du er hotellgjest eller ei, sier Monica.

Til 1624 fra Farris Bad
Monica har betydelig erfaring og kompetanse innen velvære og spa. Hun har nesten 13 års fartstid fra Farris Bad, der hun jobbet som hudterapeut i nærmere åtte år, og de siste fem som driftsansvarlig i Spa-avdelingen. Monica er utdannet hudterapeut og beauty makeup-artist, og har også noe kostholdsveilederutdannelse.

Betyr det at kundene også kan få kostholdsråd?

– Det skal du ikke se bort i fra, smiler Monica. – I utgangspunktet har vi ikke noe spesifikt tilbud på kostholdsveiledning, men gjennom behandling av en terapeut med kompetanse på fagområdet, er det ofte naturlig at man kommer innom dette f.eks. i forhold til hva man ser på huden osv. Så det blir som en ekstra bonus, blunker en travel Monica Hansen i det hun suser av gårde til et ledermøte.